Firmafest

Trollkarl till er firmafest

Ska ni ha personalfest och letar efter underhållning har ni kommit rätt. Trollkarlen Dozzie har underhållit publiken på många olika platser vid tusentals tillfällen.

Dozzie ordnar en show på antingen 20 eller 40 minuter till ert event. Han har med sig allt som behövs för att göra festen lyckad. Han har eget bord. All rekvisita. Ljud och ljusutrusting om det behövs. Ni kan även låna festutrustning som headset och mikrofoner till era talare. Discot och specialeffekter som exempelvis rökmaskin finns att tillgå.

Dozzie kan också mingla runt bland era gäster och utföra mirakel direkt i deras händer. Er fest kommer att bli en snackis under en lång tid framöver.

TC_dozzie_femkronor_forweb

Bilden ovanför är inte manipulerad. Den kan verka normal. Men efter en stund upptäcker du att något inte är som det borde.

Antagligen tittade du på bilden igen innan du läste denna meningen. Oavsett så hoppas jag att vi får träffas så att jag kan få berätta om varför jag tror att medan alla andra försöker vara utanför lådan så vinner den som stannar kvar därinne och gör jobbet rätt.

TC_dozzie_ljus_ur_box_forweb

Ring det här numret 070-4927278. Det blir både roligt och magiskt. Men framförallt minnesvärt. Ni kan också maila till offert@trolleri.com.

Vänliga hälsningar

Trollkarlen Dozzie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.