Julgransplundring

De flesta företag som anlitar Dozzie för att underhålla på sin Julgransplundring har en sak gemensamt. De gör det om och om igen. (Axfood, Handelsbanken, Arvid Nordquist, Teknikföretagen m fl)

Nu kan ni också välkomna Dozzie till er Julgransplundring. Upplägget är så här:

Dozzie genomför sin show som underhåller stora och små barn i alla åldrar. Även vuxna uppskattar showen och är naturligtvis välkomna att vara med och skrika trollformler och skratta tillsammans med barnen. Men över 20 års erfarenhet av att underhålla familjer så blir det en fartfylld trolleriföreställning där barnen är en aktiv del av showen. Mat och dryck får ej serveras under föreställningen för barnen kommer att ha händerna upptagna med att leka och klappa åt tokerierna.

Dozzie har trollat över hela Stockholm, Sverige och Världen med sin prisbelönta show som bland annat har resulterat i att han vunnit Svenska Mästerskapen i Barntrolleri.

Speltid: 35 minuter.

Dozzie är Sveriges mest anlitade trollkarl på barnkalas och för att det ska vara lätt att se tillgänglighet för bokning finns det en sida som visar lediga tider att boka in Dozzie här. Fyll gärna i formuläret på den sidan för att få ett priserbjudande. Uppge att det gäller en Julgransplundring så finns ett erbjudande om fast pris inom Stockholm. Dozzie ordnar med ljudanläggning om ni inte har egen.

Julgransplundringarna är alla inom ett par helger i januari. Tiderna tar oftast slut flera månader innan det är dags. Maila din förfrågan idag eller ring 070-4927278 för mer information.

Om ni bokar in Dozzie till er julgransplundring får ni mer information om vilka förberedelser som är bäst för att det ska bli en så lyckad julgransplundring som möjligt.