Om Dozzie

Vem är Dozzie?

 

Dozzie är Sveriges längsta trollkarl. Det är barnens egen trollkarl som brukar komma och underhålla på barnkalas. Han har hållit på med det sedan 1995 och är Sveriges mest anlitade trollkarl på barnkalas.

 

Snittbetyget från de som haft Dozzie på barnkalas är 5,0 av 5,0. Många bokar honom om och om igen på sina kalas. Det gäller inte bara syskon till tidigare födelsedagsbarn utan även födelsedagsbarnen som haft Dozzie på sitt kalas vill ofta ha det igen och igen. Många blir vänner för livet med den långe snälle trollkarlen.

 

Efter att ha besökt över 3000 barnkalas så har Dozzie fått en viss rutin på hur man skapar ett roligt kalas. Samspelet med publiken är avgörande och det blir ofta högljutt och roligt när Dozzie är med. Alla i publiken deltar i showen med rörelser och de får lära sig de nya magiska orden.

 

Dozzie har uppträtt över hela världen och i varenda hörn av hela Stockholmsområdet. Dessutom brukar han då och då föreläsa för andra trollkarlar och andra som jobbar med barn om sina upplevelser och erfarenheter när det gäller att få engagerade barn. Vill du veta mer om dessa föreläsningar finns en hemsida ”här”.

 

Dozzie blev Svensk mästare i barntrolleri 2012 och har även tagit flera pallplatser i andra tävlingar både i Sverige och internationellt. Han är även ofta med och leder galor och jobbar som konferencier.

 

dozzieidozzieforweb

Han blev utvald av Stockholm Stad att vara med och fira Alfons Åberg när den folkkära karaktären fyllde 40 år på Stockholms Stadsmuseum. Han har fått hedersutmärkelser av Göteborgs Magiska Klubb, Moderna Illusionisters Cirkel i Norrköping och av den Finska trolleriföreningen Soumen Taikuri.

 

Som en förälder påpekade för ett tag sedan. Du har alltså hållit på med barnkalas redan innan du hade egna barn? Hur är det möjligt?

 

Det är det roligaste som finns.

Kontakt

Göran Sjöberg

offert@trolleri.com

070-4927278