Magisk kryssning med Dozzie på M/S Sandön 2018

Dozzie på Göta kanal.

Den 23 juli 2018 är det dags för en upprepning av förra årets succé.

Då har vi en Magisk kryssning på Göta Kanal!

16:00-18:00 kastar vi loss för en kryssning MS Sandön som utgår från Idas brygga i Karlsborg. Vi kör en tur och ser Karlsborgs fästning från vattnet, Bottensjön, Vättern och delar av Göta Kanal.
Dozzie uppträder med sin föreställning ”Sveriges längsta trollkarl” ombord för alla mellan 4-99 år. Efter över tjugo år på massor med barnkalas kommer nu äntligen Trollkarlen Dozzies på turné med sin fartfyllda och roliga show. Det är en magisk resa för hela familjen som roar både stora och små barn. Tillsammans skapas magi när barn och vuxna får hjälpa Dozzie med de magiska orden. Sveriges längsta trollkarl behöver nämligen hjälp för att få ihop föreställningen. Dozzie berättar om när han var på Zoo och såg läskiga och busiga djur. Dozzie visar även sin borttrollningsmaskin och visar världens svåraste trick. Föreställningen imponerar även på de vuxna i publiken.
Förköp dina biljetter för att vara säker på plats. I priset ingår både kryssning och showbiljett. Dessutom får alla stora och små barn en signerad affisch som ett minne.
Serveringen på båten är öppen under kryssningen för den som vill inhandla något att äta och dricka.

Köp biljetter här.

För info kan ni kontakta:
Trollkarlen Dozzie
Tel : 070 492 72 78 eller offert@trolleri.com
Sandön
Tel : 070 214 52 54 eller bokning@mssandon.se

Plats

I Karlsborg avgår M/S Sandön nära kanalbron (Skepparegatan 9).
Parkering finns det gott om vid Öltappen 200m norr om kanalen.