Dozzie samarbetar med Fryshuset

Dozzie är överens om ett samarbete med Fryshuset i Stockholm för deras verksamhet för barn med ensamstående mammor. Dozzie kommer att uppträda på deras nästa nätverksträff.

Temat på träffen är ”Tårta”. Då är det bra att ha någon där med stor erfarenhet från barnkalas.

Dozzie på FryshusetFryshuset skriver så här om verksamheten på sin hemsida:

”Är du en ensamstående mamma som längtar efter att delta i en barnvänlig, kostnadsfri och inspirerande verksamhet full av gemenskap och lek, för både mammor och barn?

Verksamheten Barn till Ensamma Mammor drivs i Fryshusets regi och är till för Dig och Ditt/Dina barn som lever i en socioekonomisk utsatthet. Hos oss får barnen leka, skratta umgås och uppleva. Vi uppmuntrar barnen att prova  på nya saker. På våra träffar och aktiviteter är våra inspirerande volontärer med, som vi kallar för Amigos. Deras roll är att just vara en kompis och finnas till för Era barn.Dozzie på Fryshuset

Du som mamma får tid att sitta ner och tala med andra mammor som befinner sig i en liknande situation. Här kan Du inhämta kraft, styrka och känna gemenskap.

Vårt mål är att stärka de barn och mammor som kommer till oss genom positiva upplevelser. Vi vill tillsammans med Er förmedla härliga barndomsminnen och upplevelser.

Vi anordnar regelbundna träffar, aktiviteter, lovaktiviteter och utbildningar som ger både konkret stöd i vardagen och en extra guldkant i tillvaron. Verksamheten finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.”

 

Läs mer på Fryshusets hemsida.