Trollkarlen Dozzie till barnkalaset

Barnkalas med show

Funderar du på att ha en show med en trollkarl till ditt barns födelsedagskalas? Då har du kommit rätt.

Dozzie har trollat på barnkalas i hela sitt liv och gör drygt 250 barnkalas om året. Det gör honom till Sveriges mest anlitade trollkarl på barnkalas genom alla tider.

Hur fungerar det med Dozzie på sitt kalas?

Upplägget för ett barnkalas med Dozzie är så här:

Dozzies är på kalaset i en timme med en föreställning på ca 35 minuter följt av autografer på vykort till barnen. I priset ingår showen, restid, bensinpengar samt att Dozzie har eget bord och all rekvisita som behövs. Födelsedagsbarnet får en signerad affisch med bilder från showen.

Ballongfigurer finns som tillval om ni önskar. Då får alla barn en ballongfigur att ta med sig hem från kalaset. Dozzie knyter ballongerna till svärd, hundar, kaniner, pistoler, hundar eller kanske något annat.

Hur bokar jag?

Du kan kolla på sidan för lediga tider efter när Dozzie är tillgänglig för bokning. Sedan fyller du i formuläret här nedan så kontaktar Dozzie dig om hur du får tillgång till webbshopen där du kan boka ditt kalas.

 

Barnen säger alltid att detta var det bästa kalaset någonsin

Om ni vill ha riktigt rolig underhållning och göra ert barns födelsedagskalas till ett minne för livet är ni välkomna att se om det finns en ledig tid att boka för att få Dozzie att komma hem till er. Var ute i god tid. Många bokar ett halvår i förväg och den närmsta månaden är nästan alltid fullbokad. Men det brukar finnas lediga tider på fliken som heter just…wait for it…Lediga tider.

Trollkarl på barnkalaset är en succé

Låt Dozzie göra kalaset till en succé. Dozzie har en speciellt utvecklad show för barn som har gjort succé vid tusentals tillfällen. Barnen kommer att skrika, skratta och hjälpa trollkarlen. Dozzie är Sveriges överlägset mest bokade trollkarl på barnkalas med ca 250 shower om året. Han har mer än 25 års erfarenhet av barnkalas och är förmodligen den som ätit mest korv med bröd av alla i Sverige.

Även de vuxna gästerna tycker att showen är superkul och skrattar nästan mer än barnen.

Är Dozzie tillgänglig för bokning?

Kolla här.

Vilka förberedelser krävs?

Showen är gjord för kalas i hemmet men kan naturligtvis framföras på scen om ni hyrt lokal. Dozzie har med eget bord och all rekvisita samt ballonger. Barnen behöver sitta på soffor, stolar eller bänkar för att komma upp från golvet så att de ser bättre och sitter mer bekvämt än på golvet. De blir lugnare då.

Vilka åldrar passar detta för?

Showen går att anpassa för att passa mindre och större barn. Det är stor skillnad på fyraåringar och tioåringar i deras förhållningssätt till trolleri. Dozzie har erfarenhet av barn i alla åldrar. Barnen bör ha fyllt minst 4 år för att kunna ta till sig föreställningen.

Småsyskon är givetvis välkomna att vara med men barn under 4 år får gärna ha en förälder i närheten så de kan bli lite rädda när barnen skrattar högt eller skriker trollformler.

dozzie barnkalas

Vad kostar det?

Dozzie har ett klassikerpaket med fast pris för barnkalas inom Stockholm där restid, show, bensinpengar och arbetstid före och efter ingår. Det finns några olika tillvalspaket för dem som vill ha ballongfigurer till alla barn eller en exklusiv present till födelsedagsbarnet. Du kan även beställa några extranummer om ni t ex har flera födelsedagsbarn eller om ni bara vill se mer trolleri.

Ring 070-4927278 eller fyll i formuläret nedan för mer information. Jag vill helst inte boka utan att vi stämt av över telefon vilka förväntningar ni och jag har på föreställningen så att det blir så bra som möjligt. Dozzie vill gärna behålla sitt snittbetyg på 5,0 så därför är det bra om vi förbereder på rätt sätt för att showen ska bli fantastisk.

Funderar du på att anlita Dozzie på barnkalaset. Se videon längst ner på sidan för att höra vad andra människor tyckte.

Bokningsförfrågan

Lämna dina detaljer så återkommer jag inom 24 timmar

dukarforweb

Dozzie Magic
Skansvägen 18
142 66 TRÅNGSUND

E-mail: offert@trolleri.com

Har du övriga frågor kan du kontakta Dozzie Magic via 070-4927278. Glöm inte att ange ett telefonnummer där du kan nås.

Göran Sjöberg

Trollkarlen Dozzie