Barnkalas

Barnkalas med Trollkarlen Dozzie

Trollkarl på barnkalaset är en succé

Låt Dozzie göra kalaset till en succé. Dozzie har en speciellt utvecklad show för barn som har gjort succé vid tusentals tillfällen. Barnen kommer att skrika, skratta och hjälpa trollkarlen. Dozzie är Sveriges överlägset mest bokade trollkarl på barnkalas med ca 250 shower om året. Så har det varit i mer än 10 år.

Hur lång är showen?

Showen tar ca 35 minuter. Efteråt spenderar Dozzie tid med barnen och skriver autografer och kan göra ballongfigurer till alla barn så allt som allt tar det ca 1 timme av kalaset. Ballongfigurerna kan göras samtidigt som ni har fiskdamm eller allmän godisutdelning.

Barnkalas med trollkarlen Dozzie

Dozzie tar med sig sin trolleriväska med många roliga trick.

Vilka förberedelser krävs?

Showen är gjord för kalas i hemmet men kan naturligtvis framföras på scen om ni hyrt lokal. Dozzie har med eget bord och all rekvisita samt ballonger. Barnen behöver sitta på soffor, stolar eller bänkar för att komma upp från golvet så att de ser bättre och sitter mer bekvämt än på golvet. De blir lugnare då.

Vilka åldrar passar detta för?

Showen går att anpassa för att passa mindre och större barn. Det är stor skillnad på fyraåringar och tioåringar i deras förhållningssätt till trolleri. Dozzie har erfarenhet av barn i alla åldrar. Barnen bör ha fyllt minst 4 år för att kunna ta till sig föreställningen.

Småsyskon är givetvis välkomna att vara med men barn under 4 år får gärna ha en förälder i närheten så de kan bli lite rädda när barnen skrattar högt eller skriker trollformler.

Dozzie försöker härma olika djur Vad kostar det?

Dozzie har ett klassikerpaket med fast pris för barnkalas inom Stockholm där restid, show, bensinpengar och arbetstid före och efter ingår. Det finns några olika tillvalspaket för dem som vill ha ballongfigurer till alla barn eller en exklusiv present till födelsedagsbarnet. Du kan även beställa några extranummer om ni t ex har flera födelsedagsbarn eller om ni bara vill se mer trolleri.

Ring 070-4927278 för att få prisuppgift och möjlighet att ställa frågor. Du kan också kolla på sidan ”lediga tider” och fyll i formuläret med vilken tid ni är intresserad av så får du mer information och prisuppgifter skickade till dig. Jag vill helst inte boka utan att vi stämt av över telefon vilka förväntningar ni och jag har på föreställningen så att det blir så bra som möjligt. Dozzie vill gärna behålla sitt snittbetyg på 5,0 så därför är det bra om vi förbereder på rätt sätt för att showen ska bli fantastisk.

Funderar du på att anlita Dozzie på barnkalaset. Se denna video för att höra vad andra människor tyckte.

Dozzie vill tacka alla dessa människor för de fina orden och för att de ställde upp framför kameran.

Så här säger några:

 • -“Det där var det sju­kaste jag någon­sin sett!” –Adam Tensta, ArtistDozzie_Fire
 • -“Showen var väl­digt under­hål­lande. Även för oss vuxna.” –Samuel Fröler, Skådespelare
 • -”Det var en riktigt rolig show.” -Henrik Dorsin, Komiker
 • -”Det där var riktigt häftigt.” -Per Adolfsson, VD, Microsoft Sverige AB
 • -”Jag har aldrig sett min dotter skratta så mycket.” -Hanna Graf
 • -”Det var en riktigt bra dag för mitt barn.” -Greg Hancock, Speedwaystjärna
 • Vi kan verkligen rekommendera Dozzie. Ola Forssmed, Skådespelare
 • -”Dozzie har trol­lat i över tjugo år och är fort­fa­rande inte trött. Hans van­liga publik består oftast av våra yngre med­bor­gare, men på Magic Bar showar han lika väl för våra medel­ål­ders medborgare.” -Arne Nilsson, Magic Bar Stockholm

Uppdaterad: 2019-07-29

10 svar på Barnkalas

 1. Sannaa skriver:

  Hej. Jag undra va du tar för show till ett barnkalas,?

 2. Johanna skriver:

  Hej!

  Min son fyller 7 år och vi ska ha ett barnkalas den 16/2 kl.15-17. Vad kostar en föreställning samt ballonger till alla barn?

 3. Sanja skriver:

  Hej! Tänkte ha kalas för min dotter som fyller 7år. Hur ser det ut 9/2? Vad kostar det?

 4. Almedina skriver:

  Hej!

  Är du enbart aktiv inom Stockholm? .

 5. Katja skriver:

  Hejsan vi är en hyresgästförening som brukar ha barnens dag en gång om året. Vi undrar hur mkt en show med dig skulle kosta? Det gäller lite större barn blandat 6 år och upp till 12 år Trolleri och ballongdjur är alltid uppskattat

 6. Maggie skriver:

  Hej, jag undrar vad det kostar att ha dig på barnkalas?

 7. Rana skriver:

  Hej
  Min dotters kalas 12/12 undrar om ni kan vara tillgängliga i Södertälje och hur mycket det kan kosta?tack

  • Dozzie skriver:

   Hej, För tillgänglighet kan jag kontakta dig. Fyll gärna i formuläret på hemsidan eller ring på 070-4927278 så hjälper jag dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.