Bibliotek & skolor

Jag hoppas att jag kan få komma och spela min trolleriföreställning som heter ”Sveriges längsta trollkarl”. Den har jag spelat i 24 år vid ca 3000 tillfällen. Jag älskar att få komma till bibliotek med föreställningen och har spelat på många olika bibliotek runt om i landet.

Ring 070-4927278 för att få prislistan där det står det lite mer om föreställningen och vad jag erbjuder i övrigt. Jag erbjuder specialpris om ni har två föreställningar vid ett tillfälle. Ni kan också kombinera om ni vill ha en trolleriföreställning och en trolleriskola.

Föreställningen passar för alla barn mellan 4-99 år. Trolleriskolan är lämpligast för barn i skolålder F-3.

 

Under förra höstlovet gjorde jag 19 föreställningar på olika ställen i landet och alla föreställningarna blev fullsatta. T o m så att några vuxna hjältar fick ge upp sina platser till förmån för barn.

Jag har färdiga affischer som ni kan få och sätta upp samt att det finns högupplösta bilder om ni själva vill annonsera i era kanaler. Jag bjuder gärna in via mina sociala medier där jag har en hel del följare.

Mer information om mig och min föreställning finns på www.trolleri.com. Där listar jag även lediga tider för bokningar på helger och lov.

Jag hoppas att vi kan komma överens om besök av Sveriges längsta trollkarl. Jag tröttnar aldrig på att höra bibliotekarier som säger ”nu har vi lånat ut alla böcker vi har om trolleri”.

dozzieidozzieforweb