Julgransplundring med Trollkarlen Dozzie

Nu kan ni också välkomna Dozzie till er Julgransplundring.

Dozzie genomför sin show som underhåller barn I åldern mellan 4-99. Även vuxna uppskattar showen och är naturligtvis välkomna att vara med och skrika trollformler och skratta tillsammans med barnen. Men 23 års erfarenhet av att underhålla familjer som professionell trollkarl så blir det en fartfylld trolleriföreställning där barnen är en aktiv del av showen. Ni kommer att märka varför Dozzie är Sveriges mest anlitade trollkarl. (250 föreställningar om året)

Dozzie har trollat över hela Stockholm, Sverige och Världen med sin prisbelönta show som bland annat har resulterat i att han vunnit Svenska Mästerskapen i Barntrolleri.

De flesta företag som anlitar Dozzie för att underhålla på sin Julgransplundring har en sak gemensamt. De gör det om och om igen. (Axfood, Handelsbanken, Arvid Nordquist, Teknikföretagen m fl)

Dozzie – Sveriges längsta trollkarl

Speltid: 35 minuter.

 

Dozzie är Sveriges mest anlitade trollkarl på barnkalas och för att det ska vara lätt att se tillgänglighet för bokning finns det en sida som visar lediga tider att boka in Dozzie här. Fyll gärna i formuläret på den sidan för att få ett priserbjudande. Uppge att det gäller en Julgransplundring så finns ett erbjudande om fast pris inom Stockholm. Dozzie ordnar med ljudanläggning om ni inte har egen.

Julgransplundringarna är alla inom ett par helger i januari. Tiderna tar oftast slut flera månader innan det är dags.

Om ni bokar in Dozzie till er julgransplundring får ni mer information om vilka förberedelser som är bäst för att det ska bli en så lyckad julgransplundring som möjligt.

dozzie-24-2-768x1151